Як зробити exe відео

Що таке EXE відео?

Справжній файл Video. UI.exe є одним із компонентів програмного забезпечення Xbox Live Entertainment Platform, розробленого Microsoft Corporation. Відео. UI.exe – це виконуваний файл (програма) для Windows.

Як перетворити пітон на EXE?

Щоб зробити файл, що виконується відповідним способом, потрібно провести ініціалізацію Auto PY to EXE. Перший варіант – установка "у командному рядку". Для цього потрібно ввести команду: pip install auto-py-to-exe. Другий варіант – через GitHub.

Related Post

Як приготувати Скумбрія при правильному харчуванніЯк приготувати Скумбрія при правильному харчуванні

Чи можна їсти скумбрію на ПП? Чи можна скумбрію на дієті У всіх інших випадках, у тому числі, при правильному харчуванні (ПП), їсти її не тільки можна, а й потрібно!

ЧИТАТИ ДАЛІЧИТАТИ ДАЛІ

Чим краще мити двсЧим краще мити двс

Миття двигуна рекомендується проводити в сухий і теплий день. Це пов'язано з необхідністю швидко позбутися підвищеної вологості після миття. Впоратися із забрудненнями допоможуть всілякі спеціалізовані засоби: миючі рідини в розпилювачах,

ЧИТАТИ ДАЛІЧИТАТИ ДАЛІ

Місце народження Санджі Ван Піс: цікаві фактиМісце народження Санджі Ван Піс: цікаві факти

Санджі Ван Піс, один з головних героїв популярного японського аніме та манги "One Piece", є одним із членів команди Капелюха Соломона, за допомогою якої пригодницька історія про піратів розгортається на

ЧИТАТИ ДАЛІЧИТАТИ ДАЛІ