Як увімкнути вбудовану камеру на ноутбуці Windows 10 – покрокова інструкція

Вбудована камера на ноутбуці Windows 10 – це корисний пристрій, який дозволяє користувачам здійснювати відеодзвінки, проводити відеоконференції та робити фотографії та відеозаписи. Однак іноді вбудована камера може бути вимкнена, і користувач повинен знати, як увімкнути її для використання.

Щоб увімкнути вбудовану камеру на ноутбуці з операційною системою Windows 10, користувачеві необхідно виконати кілька простих кроків. По-перше, необхідно відкрити меню "Пуск" і знайти програму "Камера". Далі потрібно клікнути на іконку "Камера", щоб відкрити програму.

Якщо вбудована камера на ноутбуці вимкнена, її можна ввімкнути всередині програми "Камера". Для цього необхідно знайти іконку "Налаштування" у правому верхньому кутку програми та клацнути на неї. Потім потрібно вибрати пункт "Налаштування камери" у меню, що випадає.

У вікні "Налаштування камери" користувач повинен звернути увагу на перемикач "Доступ до камери". Якщо він вимкнений, то потрібно натиснути на нього, щоб увімкнути доступ до вбудованої камери. Після цього можна закрити програму "Камера" та використовувати вбудовану камеру на ноутбуці для різних цілей.

Як увімкнути вбудовану камеру на ноутбуці Windows 10
КрокОпис
1Відкрийте "Параметри" (клікніть по значку "шестерні" в меню Пуск або використовуйте комбінацію клавіш Win + I)
2Виберіть "Конфіденційність"
3З лівого меню виберіть "Камера"
4Переконайтеся, що перемикач "Дозволити доступ до камери на цьому пристрої" увімкнено
5Нижче відображаються всі програми, які мають доступ до камери.Якщо потрібна програма вимкнена, перемкніть її роздільну здатність у положення "Увімк."
6Перезайдіть до програми, яка використовувала камеру, щоб зміни набули чинності

Як запустити вбудовану камеру на ноутбуці?

Щоб дозволити Вашому пристрої доступ до камері, натисніть Пуск і виберіть Установки > Конфіденційність > Камера. Якщо в області Дозволити доступ до камері на цьому пристрої параметр Доступ до камері для цього пристрою вимкнено, натисніть Редагувати та увімкніть Доступ до камері для цього пристрою.

Як перевірити вбудовану веб-камеру на ноутбуці Windows 10?

Щоб знайти програму "Камера", натисніть Пуск > Камера. Відкривши програму "Камера", виконайте наведені нижче дії. Натисніть кнопку Фото або Відео , а потім знову натисніть її, щоб зробити фотографію або розпочати запис відео. Якщо ви записуєте відео, знову натисніть Відео для завершення запису.

Як знайти вбудовану камеру на ноутбуці?

Клікнути на "Пуск", після вибрати "Панель управління". У переліку знайти «Обладнання та звук». У розділі «Пристрої та принтери» натисніть «Диспетчер пристроїв». Серед пристроїв знайти камеру.

Як увімкнути та налаштувати камеру на ноутбуці?

Ввімкнення камери

  1. Натисніть кнопку Пуск.
  2. Введіть керування камерами в рядок пошуку в меню «Пуск», а потім виберіть Керування камерами в результатах пошуку.
  3. У розділі "Відключені камери" Виберіть камеру, яку ви хочете увімкнути, а потім виберіть увімкнути.

Related Post

Як користуватись читом aristoisЯк користуватись читом aristois

Як використовувати чити в Minecraft? Щоб чити діяли у грі, при створенні світу зайдіть у «Налаштування світу», у рядку «Активувати чити» виберіть значення «ВКЛ». Створіть світ та запустіть його. Щоб

ЧИТАТИ ДАЛІЧИТАТИ ДАЛІ

Як правильно поставити блоки під побутівкуЯк правильно поставити блоки під побутівку

Верхній край блоків під побутівку повинен бути віддалений від поверхні ґрунту на 30-40 см.. Таке розташування запобігатиме скупченню вологи під будівництвом і забезпечить циркуляцію повітряних мас. Також це оптимальна висота

ЧИТАТИ ДАЛІЧИТАТИ ДАЛІ